Det å investere penger i stedet for å spare, kan være svært lønnsomt. Avhengig at tiden vi lever i, vil det være ulike ting det lønner seg å investere i. Hva gjelder i år? Har Corona-krisen påvirket dette i noen grad, og hva kan vi vente av fremtiden? Les videre og lær hva vi tror du bør invester i, i årene fremover.  Dette er tider hvor alt går fort, og det å henge med på endringene for å nyte gode av disse er nødvendig.

Heldigvis har vi en stor fordel. Det er at all informasjon finnes lett tilgjengelig for oss på nett. Så lenge vi vet hvordan vi finner korrekt og nyttig informasjon, kan vi komme svært langt. Noen ganger er det informasjon vi ikke har tilgang til i Norge. Da er en Avast VPN, svært hjelpsom. Denne sørget for at du ikke er avhengig av geografisk å være et sted, for å kunne få tak i informasjonen du ser etter. Dette kan for eksempel være hjelpsomme dokumentarer, du kan streame ved hjelp av en VPN.

Les videre, og finn ut hva de beste investeringsobjektene er akkurat nå.

Eiendom

Det å investere i eiendom er mer lønnsomt enn noen gang. Mange ventet at corona-krisen ville få prisene til å synke, men det motsatte skjedde. Prisene over hele landet har økt betraktelig, og enda høyere tall er i vente. Dette er tiden du bør investere i eiendom, og du vil være garantert at investeringen din øker i verdi. Det er i Oslo vi ser aller størst økning, med de andre store byene hakk i hæl. Eiendom har vist seg å være en trygg og god investering, med svært liten risiko. Spesielt små leiligheter har nå en overaskende høy pris per kvadratmeter, og dette forventes å øke ytterligere.

Aksjer og aksjefond

Aksjer kan gi svært høy avkastning, men risikoen er også adskillig større. Å lykkes med aksjer krever både tid og kompetanse. Ved å plassere pengene i aksjefond vil risikoen reduseres betraktelig. Aktive fond er de mest risikable, men også de du kan tjene aller best på. Om du vil komme i gang med aksjer og aksjefond, kan det være lurt å starte med en demokonto, til du forstår bedre hva du holder på med.

Spar i fond

Å spare i fond gir en mye bedre avkastning enn vanlig bankrente. På Nordnets sider vil du finne en rekke tips og verktøy for å oppnå suksess med fond. De har både interessante nykommere, og mer kjente forvaltere. Du vil faktisk finne så mange som 500 ulike fond. Etter corona-krisen har vi sett hvor viktig det er å leve bærekraftig, og ha respekt for naturen. Kanskje er bærekraftig fond, med lav CO2-eksponering kan være en fond som passer for deg.

Tenk langsiktig

Å tenke langsiktig, også når det gjelder investeringer er lurt. Å ta vare å jordkloden vår bør være mulig, samtidig som vi tjener penger på det vi gjør. Tidligere har vi sett alt for mange kortsiktige løsninger, som bare har ført til problemer på lang sikt.