Vi lever i en tid hvor alle har tilgang på internett. Datamaskiner har blitt allemannseie, og de fleste eier en eller flere digitale enheter. Disse bruker vi daglig, og de inneholder drøssevis med personlig informasjon. Denne er det imidlertid viktig at du beskytter mot uvedkommende. Dessverre finnes det alt for mange som gjerne vil ha tilgang på din personlig informasjon.

Det er opp til oss å unngå at dette skjer. Et godt råd er å ha AVG-Antivirus.no, installert på alle enheter. Dine personlige opplysninger vil da være godt beskyttet, og du vil slippe å få ubehagelige overraskelser. I tillegg til å beskytte deg på nett, vil dette sørge for at datamaskinen din fungerer optimalt til enhver tid. Du kan da trygt surfe på nettet, uten å bekymre deg for at noe skal gå galt.

Du bør aldri bruke en datamaskin uten å antivirusprogram installert. Dette sier vi ikke for å skremme, men fordi det er sannheten. Alt for mange har opplevd innbrudd og spredning av personlig informasjon, og har angret bittert på at de ikke sikret enhetene bedre. Det å ha et kvalitetsprogram installert som gjør at du unngår dette, er noe du må legge inn i budsjettet.

Selv om et antivirusprogram koster litt, er det minimalt i forhold til prisen det vil koste om din personlige informasjon kommer på avveie. Resultatet kan da i verste fall bli at bankkortet blir tappet, eller du blir svindlet for større summer. Når det er mulig å unngå dette, må vi gjøre alt vi kan. Det å ha et antivirusprogram i god kvalitet, vil hjelpe deg godt på vei.

Hva er AVG?

Det kan være lett å bli forvirret over de ulike pakkeløsningene når det gjelder virusbeskyttelse. Hvilken skal du velge? AVG er en samlet løsning for optimering og datamaskinsikkerhet, og kan dekke alle enheter dere har hjemme. Uansett hvor mange dere er i familien, eller hvor mange enheter dere har, vil AVG dekke alle. Om dere er mange gjør dere altså en svært god deal!

Innholdet i en AVG-pakke er stort. Du får mye for pengene, og vil være beskyttet på alle fronter. Den inkluderer blant annet antivirus programvare, beskyttelse av din private e-post og alle bildene du har på enhetene. Disse ønsker de færreste at skal komme på avveie, men uten virusbeskyttelse er det vært lett for hackere å hente disse ut.

For å unngå å få datasnoker på besøk, bør vi altså være bevisst på at alle enheter er beskyttet. Det er ikke morsomt å oppleve at noen snoker rundt i ens personlige info, enten det er søkehistorikk eller personlige dokumenter. Spesielt om vi logger på åpne nettverk, er det å komme seg inn en enkel sak for disse. Med virusbeskyttelse blir de stoppet, før de kommer seg inn. En annen fordel med AVG er at den rydder opp på datamaskinen din. Den oppdaterer all programvare automatisk, og sørger for å holde orden på maskinen. Når du lagrer bilder, blir disse også forbedret, og lagret i ny versjon.