Eiendom er og blir en av de beste investeringene vi kan foreta oss, og det har vist seg i år etter år, og være et trygt valg. Det er ingen grunn til at dette skal snu nå. Boliger blir dyrere, og som eier kan du nyte godt av dette når du selger. Noe som er viktig er å oppgradere eiendommen før salg, og avkastningen kan da nå nye høyder.

Alle trenger et sted å bo, men nå er det ikke lenger sånn at hver familie eier et hus. Vi har gjerne hus, hytte og kanskje en eiendom som investering. Dette er et lurt valg, da det vil sørge for en fast inntekt i leieutgifter i årene fremover. Det enste du må være sikker på er at du velger en leietager du kan stole på, og som betaler i tide.

Om eiendommen ligger sentralt, men gode samferdsel og infrastruktur-løsninger i nærheten vil leieprisen kunne gå adskillig opp. Dette er noe du må benytte deg av. Sjekk gjerne hva leieprisene er i nærheten, og legg deg på lik linje eller litt over disse. Hvor stor leiligheten eller huset er, vil også være avgjørende for prissettingen.

Dessverre har noen opplevd å få fin eiendom ødelagt av leietagere. Ødeleggelsen kan være en følge av mat-os, røyking eller andre ting. Resultatet vil uansett bli det samme. Verdien på eiendommen går ned, og du kan gå i tap når du selger. Vær derfor sikker at dere har inngått kontrakt, og at leietager har betalt inn et tilstrekkelig stort depositum.

Prisene går stadig opp

De siste årene har vi sett en jevn økning når det gjelder eiendomspriser. Spesielt i storbyene har prisene skutt i været. Dette er gode nyheter for alle oss som har investert i eiendom. Det er ingenting som tyder på at dette vil snu med det første, så her har du en sikker og god investering som vil gi avkastning i mange år fremover.

Om du tjener godt på dine investeringer, er det også viktig å kose seg. Om du liker spill og underholdning, kan du besøke Spillguide.com for en god stund foran datamaskinen. Her kan du både lese og lære om spill, samt prøve deg på å spille. Når vi oppnår suksess i businessen, er det viktig å unne seg litt ekstra innimellom.

Andre måter å feire fremgang på, kan være å ta venner eller familie ut på en bedre middag. Dette er en velfortjent feiring, og noe du bør ta deg tid til. Vi må passe på at livet ikke bare blir jobb, jobb og atter jobb, men at vi også tar oss tid til det som er aller viktigst i livet – nemlig de vi er glade i! De vil også glede seg over å se din fremgang, og dere kan feire sammen.

Det at prisene stadig er på vei oppover, er fantastiske nyheter. Om du tenker å gjøre ytterligere investeringer, kan det imidlertid være lurt å gjøre disse snarest. Om ikke vil det bare bli dyrere fremover. Sånn er det, når det helt var i går vi skulle kjøp opp ny eiendom. Uansett, det er ikke for sent å hoppe på pengetoget.

Du er sikret et hjem

En annen viktig faktor når det gjelder eiendomsinvestering, er at du vil være sikret et hjem. Etter hvert som lånet er nedbetalt, vil dette være et hjem ingen kan ta fra deg. Det er godt å vite, spesielt i usikre tider. I 2020 så vi at helt uforutsette ting kunne skje, og det minte oss alle om at endring er noe som skjer veldig fort.

Hvem skulle vel trodd at 2020 skulle bli året hvor vi alle ble innelåst i hjemmene våre. Hvor vi måtte tenke oss om ti ganger før vi gikk på fest, og bare kunne glemme høytidsfeiringer. Ingen ville trodd at disse tingene kunne skje, men sannheten var en annen. Ting vi ikke kan forestille oss nå, kan inntreffe, og da er det å ha vårt eget hjem en svært trygg og god investering.

En an de negative tingene med å leie, er at du når som helst kan få beskjed om at leiekontrakten sies opp. Når du har investert i eiendom, vet du at dette er et hjem ingen kan be deg flytte ut av. Det er da mye morsommere å male og dekorere huset. Når det leier er det ikke engang alltid du får lov til dette. Da har gjerne utleieren sin egen stil du må forholde deg til.

Det finnes tusenvis av grunner for å investere i eiendom, men her var altså noen få av dem. Husk bare på å sjekke din nye investering nøye, før du kjøper. Det finnes ikke noe kjedeligere enn å oppdage at eiendommen ikke er i den stand du forventet, etter kjøpet er gjennomført. For å unngå dette kan det være lurt å ta med en profesjonell på befaring.